Trondheim: Åpent alle dager - inkl. helg - frem til fellesferien!

14.06.2018

Da er vi inne i toppsesong, derfor har vi åpent alle dager inkl søndager frem til fellesferien begynner 9. juli!

Vi har fremdeles noen Special Edition kampanjemodeller til salgs, i tillegg til brukte bobiler! Se under!

Besøk oss i Industriveien 39A på Heimdal!

Åpningstider:
Man-ons: 09-17
Torsdag: 09-19
Fredag: 09-17
Lørdag: 10-14
Søndag: 12-16Challenger 3078 XLB Special Edition er en modell fullspekket med utstyr, har blant annet en meget populær planløsning, 160 cm bred dobbeltseng bak - med stor garasje under, og en romslig 'Smart Lounge' sittegruppe foran, hvor sofaene raskt og enkelt kan omgjøres til pilotstoler. Passasjerene sitter like bra som sjåføren. Kjøkkenbenken har en klaff som kan felles ut, da øker arbeidsflaten betraktelig. Det er også en senkeseng for to personer foran.

Special Edition-modellene er spesialkonstruert for det norske markedet, her finner du utstyret som norske kunder etterspør, et lekkert design, og mere til.

 


Challenger 357 Special Edition er som modellen over også en bobil spesialkonstruert for det norske markedet, fullpakket med populært utstyr. Denne modellen har et romslig, bredt bad bakerst med et høyskap som er tilgjengelig også fra utsiden av bobilen. Deretter følger tvillingsenger med lagringsplass under, kjøkken hvor arbeidsflaten har en utfellbar klaff, og selvfølgelig en romslig sittegruppe foran, med senkeseng over.
 

 

 

 


 

 

 

Please reload

© 2020 Bobilkjeden Arve Opsahl
NORGE:
BERGEN - FØRDE - NAMSOS - OSLO - TRONDHEIM
post@aoas.no - tlf. 4000 1881

  • Facebook App Icon